Woonkamer tegels

Met de juiste tegel in combinatie met aangename vloerverwarming creëert u de warme huislijkheid die voorheen voorbehouden leek aan tapijtvloeren. 

Moderne interieurs zijn niet langer kil en onpersoonlijk. Van oudsher is de woonkamer natuurlijk de centrale plek in huis. Voorheen probeerde men warmte en sfeer te creëren met hoogpolige tapijten en open haarden. Maar met de komst van vloerverwarming en de huidige productiemethoden van kwaliteitstegels is de sfeervolle tegelvloer in opkomst. 

De keuze voor een prachtige tegelvloer in de woonkamer heeft veel voordelen. Steeds vaker kiest men voor een open keuken en loopt de keukenvloer over in de woonkamer.
Een warme vloertegel ademt rust en luxe, eventueel in combinatie met passende wandtegels. Daarnaast  is het mogelijk plinten op maat te verkrijgen, passend bij de tegelvloer. Hierdoor creëert u een geheel in de ruimte: een ruimte die niet alleen helemaal af lijkt, maar dat ook echt is. Door gebruik te maken van een warme vloertegel met houtpatroon zorgt u voor de knusse en huiselijke uitstraling, maar mét de voordelen van een tegelvloer.
Door te kiezen voor het gebruik van mozaïektegels in wildverband geeft u uw woonkamer dat speelse, persoonlijke tintje wat het nodig heeft.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.